October 13, 2010

Magnetic field/Frequency Whatever Leaks/Attack/Experiment?

Adakah anda menghadapi simptom berikut?
Do you have these symptom?

1. Pening lalat.
1. Dizziness.

2. Tidak selesa.
2. Uncomfortable.

3. Tekanan darah yang luar biasa (tinggi atau rendah daripada biasa)
3. Abnormal blood pressure (High/Low)

4. Badan/kulit berasa panas/kering.
4. Heated/dry body/skins.

5. Emosi tak best.
5. Bad mood.

6. Dah lama tak nampak anjing ngan kucing atau lain-lain haiwan ~ eg: kurangnya burung berbanding sebelumnya
6. No more cats and dogs or other animal nearby ~ less birds than before.

Perkara lain yang perlu diperhatikan:
Things to observe:

1. Gangguan/anjakan elektrik/signal pada perkakasan electronik ~ terutamanya TV/Radio/Computer pada waktu-waktu tertentu. Tanpa mengira rangkaian.
1. Electrical distortion/fluctuation on electronic appliances ~ especially on TV/Radio/Computer on certain time.

2. Peralatan komunikasi point-to-point yang baru dipasang berhanpiran anda.
2. Newly installed point-to-point communication device nearby you. Something on another end must be shooting nearby you too.

Perkara lain..
What else to observe..

1. Pekerja bekalan electrik/syarikat komunikasi tetiba datang kat menara/station yang berdekatan dengan anda..
1. Powerlines workers/communication company workers are seen nearby the powerhouse/access point/tower that are close to you..

Apa yang perlu anda lakukan?
What you should do?

Blah aa.. aku pun x tau nak buat apa..
Get out from there, unless you have a strong community to fight back!

No comments: